Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016

ΤΟ ΕΝΟΧΟ «ΜΥΣΤΙΚΟ» ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ…ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ!

         Δεν έχει συμπληρωθεί ούτε μια εβδομάδα από τη στιγμή που έγραψα δημόσια για το ένοχο μυστικό του προϋπολογισμού στη Φυλή και ήδη αυτό αποκαλύφθηκε πανελλαδικά, με όλες τις πυορροούσες απολήξεις του για την πόλη. 


        Τώρα πια άπαντες οι εμπλεκόμενοι βρίσκονται ενώπιον των θεσμικών ευθυνών τους: η Αντιπολίτευση για τις δέουσες ενέργειες προς την Αποκεντρωμένη Διοίκηση για αναπομπή του προϋπολογισμού στο Δημοτικό Συμβούλιο και εγγραφή του φερόμενου ως ελλείμματος στον προϋπολογισμό και – κυρίως – η Διοίκηση του Δήμου για την εμφάνιση στο Δημοτικό Συμβούλιο των ισολογισμών των ετών 2011 – 2016. 

        Εκεί θα αποκαλυφθεί η πραγματική οικονομική κατάσταση του Δήμου και ο άμεσος κίνδυνος πτώχευσης, όπως θα αποδειχτεί και εάν υπάρχει ή όχι το φερόμενο ως έλλειμμα. Αν όντως υπάρχει το φερόμενο ως έλλειμμα, τότε θα πρόκειται για οικονομική σκευωρία σε βάρος της πόλης και οι υπαίτιοι του ελλείμματος θα πρέπει να οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης. 
        Εάν όμως το έλλειμμα δεν υφίσταται, τότε θα πρόκειται για μια αισχρή πολιτική σκευωρία και οι αυτουργοί της – ηθικοί και φυσικοί – θα πρέπει ομοίως να οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης. Ενδιάμεση κατάσταση δεν υπάρχει. Και για όποια από τις δύο περιπτώσεις ισχύει, εκτός από τις συνέπειες του Νόμου, οι σκευωρείς θα υποστούν και τη χλεύη της πόλης…. 



Πηγές: http://www.iapopsi.gr/%CF%84%CE%B1-%CF%87%CF%81%CE%AD%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CE%B9%CF%89%CE%BD%CE%B9%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%B1-%CE%AD%CE%BE%CE%BF%CE%B4%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD/ και Εφημερίδα Η ΑΠΟΨΗ, Αρ. Φύλλου 762